Schilderlessen

Voor iedereen die graag de beginkneepjes van de schilderkunst onder de knie wil krijgen, organiseert Gallery ‘The Dutch Painters’ in het najaar en de winter, iedere dinsdagmiddag of donderdagavond een schildercursus. De cursus bestaat uit 8 lessen. Er wordt tijdens de cursus gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen en iedere cursist kan hierdoor op zijn/haar eigen tempo schilderen onder individuele begeleiding.

De cursus is bedoelt voor beginners en tijdens deze cursus leert u de basisschildertechnieken van het schilderen met olieverf. U leert te werken met licht en schaduw en het creëren van vorm op een plat vlak. Tevens leert u op een andere manier te kijken naar uw schilderobject en perspectief.

Tijdens de cursus werkt u onder persoonlijke begeleiding aan een onderwerp zoals stillevens, landschap etc.. U hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. De begeleiding wordt geheel aangepast aan uw niveau van schilderen. Het enige wat u nodig heeft voor de lessen is een goede basis aan eigen materiaal. Heeft u hier vragen over, dan kunt u deze uiteraard te allen tijde stellen aan de docenten.